Ριζοχαρτο για Decoupage A4

1,80€

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Παράδοση. Σε 1- 3 εργάσιμες ημέρες 

Ριζοχαρτο για Decoupage A4

Ο καλύτερο χαρτί για χρήση στην τεχνική decoupage. Ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Πολύ λεπτό και ελαφρύ - μόνο περίπου 30 g / m2, ημιδιαφανές, φυσικά λευκό.
Περιέχει τυπικές, ορατές ίνες ακανόνιστου περιτυπώματος, διατεταγμένες σε όλες τις κατευθύνσεις σε όλη την επιφάνεια του χαρτιού, προσφέροντάς του μια πρωτότυπη εμφάνιση και δομή. Το χαρτί είναι ασυνήθιστα ισχυρό και ανθεκτικό, δεν αποσυντίθεται στα χέρια. Είναι εύκολο να κολλήσετε σε οποιαδήποτε βάση που χρησιμοποιείται στο decoupage (γυαλί, ξύλο, mdf, αφρώδες πολυστυρένιο κ.λπ.), με οποιαδήποτε κόλλα που χρησιμοποιείται για την αποσυμπίεση. Είναι δυνατόν να το επιμηκυνθεί ελαφρώς, ενώ διακοσμείται στρογγυλεμένα αντικείμενα. Δεν κυματίζει.
Είναι σίγουρα η καλύτερη εναλλακτική λύση στην τεχνική χαρτοπετσέτας. Φωτεινά χρώματα, που δεν ξεπλένονται σε επαφή με κόλλα και δεν εξασθενίζουν. Η επιτύπωση γίνεται με χρήση μιας επαληθευμένης τεχνολογίας και ο σχεδιασμός είναι εντυπωσιακός. Το χαρτί ρύζι για ντεκουπάζ δεν χρειάζεται προηγούμενη προετοιμασία. Απλά ρίξτε τη ματιά και κολλήστε. Κάθε εικόνα πρέπει να σκίζεται από ένα φύλλο και να μην κόβεται με ψαλίδι.
Η ακανόνιστη άκρη του χαρτιού ρυζιού είναι πολύ εύκολο να κρυφτεί στην επιφάνεια του διακοσμημένου αντικειμένου. Η τελική εργασία πρέπει να σφραγίζεται με πολλαπλές στρώσεις βερνικιού.
Δημιουργήσαμε για εσάς μια συλλογή όπου μπορείτε να βρείτε ασυνήθιστα μοτίβα. Τόσα πολλά γραφικά σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μόνο στο χώρο μας θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Εξαιρετική συλλογή εικόνων, φόντου και κόκορα.
Διαστάσεις (Μήκος x Πλάτος x Ύψος) 0 x 0 x 0
Βάρος 0 Gram